Klacht: Nog steeds geen reactie op claim

Nickosss op 12 januari 2021 over Mobiclaim in de categorie Klachtensite

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 1 augustus 2020 een claim ingediend bij Mobiclaim. En na 5,5 maand nog steeds geen reactie, de site pretendeert dat ze na 3 maanden een reactie geven. De status van mijn claim is sinds 3 augustus niet meer gewijzigd en ik krijg op gestuurde mails geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Als ik duidelijkheid heb over de status/uitslag van mijn claim!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mobiclaim over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Mobiclaim in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nickosss