Klacht: Nog steeds geen krant ontvangen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een brief ontvangen van Hoofdredacteur AD Hans Nijenhuis voor een aan bieding van 3 weken cadeau AD op dinsdag 27 juni met de code H6T5FD. Een telefoniste van jullie belde mij op en bevestigd deze aanbieding. Levering waarschijnlijk op vrijdag 30 juni of zaterdag 1 juli of maandag 3 juli. Nu is het 4 juli en ik heb nog geen krant.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik alsnog het door de hoofdredacteur aangeboden 3 weken AD krantje alsnog bij mij in de bus komt. Dank U.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paul ja dat klopt zo heet ik