Klacht: Nog steeds geen geld terug na 30 dagen na gebruik van herroepingsrecht.

op 23 juli 2012 over Nudeal.nl in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is nog steeds geen geld teruggeboekt op mijn rekening nadat ik gebruik heb gemaakt van mijn herroepingsrecht. Ik wacht al meer dan 30 dagen. Dit is niet conform de algemene voorwaarden. Nudeal.nl laat mij steeds wachten na een drietal telefoontjes verspreid over vier weken. Zelfs heb ik niet een mail ontvangen die een medewerker wel beloofd heeft.

Gewenste Oplossing:

Volledige geldbedrag terugstorten binnen 48 uur na dit bericht

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Nudeal.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Nudeal.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Nudeal.nl

Heeft op 15 oktober 2012 om 17:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Het geld is vrijwel na de e-mailwisseling overgemaakt op de rekening van meneer Choi.

Alle klachten die gemeld zijn door Robert000