Klacht: Nog steeds geen geld retour

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn retour heb ik aangetekend terug gestuurd naar fab luxe. Deze hebben ze op 30-11 om 13:09 aangenomen en getekend voor ontvangst. Ik heb tot heden geen geld retour ontvangen. Mails gestuurd kreeg ik als reactie dat t 14 dagen kon duren. Gebeld naar fab luxe dat t al langer als 14 dagen duurt en dat ik het belachelijk lang vind duren. Kreeg ik als reactie dat ze het erg druk hadden en dat ze het ging uitzoeken voor me. Track en tracé code gemaild geen reactie meer gekregen. Weer gebeld zegt ze dat de track en tracé code niet klopt. Terwijl ik zelf de track en tracé code wel kan zien en zwart op wit heb dat ze het hebben ontvangen!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fab Luxe Online Fashion Boutique over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Michellejordi