Klacht: Nog steeds geen antwoord op mijn mvv aanvraag

Malika oubaharda op 16 november 2022 over IND in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou 17 oktober antwoord krijgen op m’n aanvraag mvv .bijna maand verder nog steeds niks. Heb ze in gebreke gesteld , want ze zijn telefonisch onbereikbaar . Betalen moet je wel zo gauw mogelijk als je aanvraag doet maar werken ho maar. Gewoon belachelijk allemaal .paar formulieren nakijken moet langer dan 3 mnd duren . Alles bij elkaar kost al ontzettend veel geld en geduld. Heb mijn man nu al anderhalf jaar niet gezien .

Gewenste Oplossing:

Oplossing is antwoord op mijn aanvraag waar ik netjes voor betaald heb .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IND

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IND nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Malika oubaharda