Klacht: Nog niks ontvangen.

op 17 augustus 2016 over Replicahorlogesonline.nl in de categorie Internetshops - Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Horloge besteld en betaald. Nu afwachten wanneer deze binnen zou komen. Dat er verteld werd dat het horloge binnen 3-5 werkdagen geleverd zou ik met smart afwachten. Na een week nog niks ontvangen. Gebeld en ge emaild, geen reactie. Na nog een email gestuurd te hebben krijg ik een reactie dat er iets fout gegaan is met het verzenden. Dit in vertrouwen opgenomen te hebben en afwachtend dat nu het horloge met spoed zou opgestuurd worden wacht ik nog steeds.
Na 4 e-mails en een aantal keer de voicemail ingesproken te hebben heb ik nog steeds geen reactie!

Wacht nu al een 16 dagen op de bestelling.

Gewenste Oplossing:

Horloge ontvangen met extra.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Replicahorlogesonline.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Replicahorlogesonline.nl over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Cbas

1 jaar geleden - Ik wil gewoon me geld terug! Duurt veel te lang dit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Replicahorlogesonline.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cbas