Klacht: Nog niks binnen!!

op 22 mei 2016 over thefashionshop.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 3 april schoenen besteld en betaald via http://vipfashionshop.nl/ voor mijn zoon. Ze zijn nog steeds niet binnen. Op mijn vragen die ik in mijn mailtjes stel krijg ik steeds hele vage antwoorden. Zoals zaterdag bij u in huis. En daarna weer ze zijn opgestuurd en daarna weer: we verwachten ze deze week geleverd te krijgen. Ik krijg hier toch een heel naar gevoel bij. Ben ik erin geluisd? Een beetje jammer dit. Eerste bestelling daar maar ik raad het nu al iedereen af.

Gewenste Oplossing:

Schoenen geleverd voor het eind van de maand. Eind mei dus. Of anders het geld terug. De voeten van mijn zoon zijn nog in de groei dus ik verwacht na 2 maanden eigenlijk dat hij ze niet meer past.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thefashionshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thefashionshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariannemooy