Klacht: Nog geen geld terug voor me ticket sinds maart 2019

Magid171281 op 15 oktober 2020 over Lufthansa in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een ticket geboekt voor 26 December 2019 naar bestemming Caïro een open ticket met terug datum 30 maart 2020 helaas kon ik niet terug vanwege de Corona dus vlucht werd geannuleerd steeds heb 26 mei 2020 een andere tickets moeten boeken met hoge kosten om terug naar Amsterdam te kunnen reizen nou me vraag is waneer krijg ik de vergoeding van me ticket terug ik wacht al zo lang me boeking nummer is Boekingsnummer: NQJ9UZ
Ticketnummer: 2575088558989
Austrian Airlines graag krijg ik hier antwoord op avast bedankt

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik me geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lufthansa

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lufthansa nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Magid171281