Klacht: Nivea pakket

op 24 juni 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb inmiddels 3 keer bij verschillende winkels van de Etos gestaan om het nivea pakket op te halen, maar overal is het ‘nog niet geleverd’. Tegen mij werd de eerste keer duidelijk gezegd dat ik recht op het pakket blijf houden. Echter bij de handdoeken actie had ik ook nog 6 kaarten die ik in wilde wisselen en toen waren de handdoeken ineens op. Deze keer ben ik er vroeg bij, maar kan het pakket niet worden geleverd.

Gewenste Oplossing:

Dat ik een het nivea pakket krijg en dat ik hiervoor maar één keer naar de Etos hoef.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suus12346