Klacht: nivea actie

op 28 juni 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen naar de etos geweest om spullen te kopen. Ik moest nog 1 punt voor het nivea pakket. Krijg je te horen dat de actie is verkort!. Vind ik niet kunnen. De actie moest nog 14 dagen lopen. Beloofd is beloofd. Als bij het begin van de actie verteld was dat het korter was had ik eerder mijn artikelen kunnen aanschaffen.
En achter de kassen stonden nog wel een aantal pakketten!

Gewenste Oplossing:

Alsnog het nivea pakket uitgeven. Dat geld denk ik voor iedere klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door camphens1