Klacht: Niks vesteld toch gekregen

op 08 augustus 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb op de site gekeken dingen aageklikt gegevens ingevuld maar bedacht me toen heb het afgebroken niks betaald.ook twee mails gehad dat ik heb gekozen voor latere betaling???? heb de mail op spam gezet want ik heb niks officieels besteld. Mag dit zomaar wat moet ik doen??

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden als dit wordt opgelost dit mag toch niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natasja1951