Klacht: Niks ontvangen en krijg geen reactie meer

op 06 mei 2017 over Dutch Glories in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar ergens in juni 2 badlakens besteld in de vorm van een hamburger en donut. Heb meerdere malen bericht gehad dat de bestelling was vertraagd en of ik hem toch nog wilde ontvangen heb toen steeds ja gezegd. Op een gegeven moment niks meer gehoord. Ik heb via Facebook meerdere malen een bericht gestuurd waarbij ik dan meestal na een aantal dagen een reactie krijg dat ik of snel geholpen wordt of voor het einde van de dag. Dit gebeurt helaas nooit. Ik heb nu nog meer berichten gestuurd via Facebook maar krijg nu helemaal geen reactie meer

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn beach blankets hebben of gewoon mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch Glories

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch Glories nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamara.