Klacht: Niks besteld en toch ontvangen

op 19 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zag vorigge week een advertentie voorbij komen van luxstyle over quickmax wimper mascara.
Echter moest ik eerst mijn gegevens invullen om te kunnen zien hoeveel het zou gaan kosten. Ik wilde in eerste instantie wel bestellen maar achteraf de bestelling afgebroken. Echter heb ik het pakket met 2 van die mascara’s ontvangen terwijl ik ze nooit heb besteld en staat hun adres door gekruisd zodat je het eigenlijk niet retour zou kunnen sturen. Ik had ze gemaild maar ze blijven bij hun punt dat ik het wel degelijk heb besteld..

De retourkosten zijn overigens voor jou zelf.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als er eens wat aan gedaan wordt zodat 'fraude' want dat is het eens ophoudt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xmeisje93