Klacht: Nieuwe smaak

Dijana Angjelkovski op 17 oktober 2020 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het „vernieuwde recept“ van Good noodles saté van Unox vonden wij thuis met z’n vijfen niet lekker en is dan ook grotendeels in de prullenbak gelandt. Het smaakt te sterk naar pinda en is niet meer lekker pittig. Ook blijft er een akelig vetlaagje in de mond achter. Jammer dat ik nergens meer het oude recept kan kopen. Als ik dit had geweten had ik een grote voorraad ingeslagen.
Verder vraag ik me af: palmvet, waarom? Wat is mis met de gezonde variant: olijf- of raapolie?

Gewenste Oplossing:

Palmvet eruit!
Keuze tussen oud en vernieuwd recept in de Winkel of terug naar een smaak die het oude recept eer aandoet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dijana Angjelkovski