Klacht: Nieuwe formule zorgt voor irritatie

op 23 september 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De oude sensodyne rapid werkte heel goed, maar de nieuwe formule brandt in mijn mond en op mijn tandvlees en zeker in de blootliggende tandhalzen. Ik ga er van hoesten, zo sterk is de menthol die erin zit. De tandpasta loopt van de tandenborstel af en is erg dun. Heel erg jammer!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag de oude samenstelling terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AtieF