Klacht: Nieuwe Anni Rolfi producten zijn geen verbetering

op 30 januari 2014 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na aankoop van 2 taille slips vandaag ontdekte ik dat het model en materiaal veranderd is. Geen stevige tailleband meer en superdun materiaal. Ik keek er dwars doorheen. Het model zit niet prettig als je de oude gewend bent. Dit koop ik niet meer. Het was in de winkel niet aangegeven dat de lijn verandert was. Dar vind ik erg slordig, vooral omdat je de doosjes niet open mag maken.

Gewenste Oplossing:

De vorige modellen weer toevoegen aan de collectie. Als dit niet gebeurt, ga ik op zoek naar iets anders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EvaElisa2