Klacht: Nieuw wachtwoord

op 15 februari 2018 over La Place in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot vervelens toe probeer ik een nieuw wachtwoord of account aan te maken, omdat ik mijn oud wachtwoord vergeten ben. Ik krijg wel een tijdelijk nieuw wachtwoord. Maar ik wil een nieuw definitief achtwoord aanmaken. Nog een vraag, ik heb geen app op mijn smartphone maar een LA Place kaart. Hoe kan ik de coupons zien op de website?
Maandag kom ik naar Maastricht en zou graag tegen dan een antwoord hebben.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht de oplossing op mijn vraag van uw firma.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over La Place

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over La Place nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peetroons