Klacht: Nieuw pakket ontvangen dat niet besteld is door mij.

op 06 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had op 1/09/2016 een pakket besteld bij luxstyle, door een reclame op Facebook. Wanneer ik dit pakket toegekregen had was het bedrag veel hoger dan op de website. Nu op 6/10/16 hebben ze weer een pakket afgestuurd dat ik niet gevraagd of besteld heb. Ik wil geen pakketten meer ontvangen van Luxstyle want ik dit is niet gewenst.
Heb al een e-mail gestuurd maar nog geen antwoord gekregen.
Hoe los ik dit zo snel mogelijk op?

Rani

Gewenste Oplossing:

Dat ik nooit nog een pakket of factuur krijg van Luxstyle wil met hun niks meer te maken hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RANIKE