Klacht: Niets ontvangen

op 12 augustus 2018 over Teezily in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een t-shirt besteld op Teezily op datum van 6 april 2018. Ze zouden een verkeerd adres gekregen hebben en dit zou dan enkele maanden duren tegen ze op het juiste adres kunnen leveren. Het adres dat ik heb opgegeven was helemaal niet fout. Zo te zien ben ik niet de enige die al problemen heeft gehad met Teezily. Ik vind het een schande, al 4 maanden wacht ik op een gewone t-shirt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik alsnog mijn bestelling geleverd krijg, ofwel mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Teezily

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Teezily nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Moesse