Klacht: Niets online bestellen; vaak niet leverbaar ook al staat het op de website van wel.

op 26 mei 2021 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is bijzonder dat de Praxis groot op de website toont dat iets in de aanbieding is, er bij diverse vestigingen volgens de website 1 of 2 balken op voorraad zijn, maar dat mijn paar balken uiteindelijk niet leverbaar zijn op korte termijn.
Uiteindelijk blijkt het dat de Praxis gewoon aan dropshipping doet. Ik kan op het moment van schrijven iets bestellen, waar ik zojuist mijn geld voor terug gekregen heb. Dit speelt al een week en het product is nog steeds te bestellen.

Gewenste Oplossing:

Als ze gewoon leveren wat ik online bestel en daar hun uiterste best voor doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door snaderv