Klacht: Niets geleverd

op 20 mei 2021 over Noah Dreams in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 30 april 2021 bartafel met krukken besteld .zou binnen 5 werkdagen geleverd worden .probeer ze te bereiken .naar wat ik ook probeer hoor en zie niets . reageren nergens op . . Zou netjes,en professioneel zijn ,als ze een reactie zouden geven . Maar dat blijkt niet te zijn

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als ze reageren . En me niet afschepen met een bandje .

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Noah Dreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Noah Dreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Glennklenn