Klacht: niets besteld …..toch gekregen

op 13 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 7-8 een product bekeken op FB te weten Dettox food pads…..mijn emailadres in gevoerd…..paar minuten er na had ik een mail dat ik een bestelling had geplaatst?? Bedrijf levert via adres in Denemarken. Ik kon het wel retourneren echter op eigen kosten….ik heb dit niet gedaan……een mail geschreven zonder reactie terug…..nu al diverse aanmaningen gehad met o.a. dreiging van incassotraject……vandaag consuwijzer gebeld…..die adviseren om niets te betalen! Graag hoor ik wat van u terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik dit niet hoef te betalen.Ik wil het product des gewenst retourneren op hun kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door linda.nursie