Klacht: Niets besteld

op 23 december 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik een pakket ontvangen van LuxStyle, maar dit heb ik nooit besteld. Na heen en weer gemaild te hebben, had ik nooit meer wat gehoord van het bedrijf. Nu opeens ontvang ik een brief van IO International Collections dat ik een bedrag van 40 euro moet betalen binnen 96 uur. Ik heb hier hier heen gemaild met de reden dat ik nooit wat heb besteld en dat ik niet ga betalen, omdat er geen geldige overeenkomst is. Nu hebben ze mij terug gemaild, dat ik gewoon moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze stoppen met mij lastig te vallen, want ik ga niet betalen. Ik heb niets besteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Luxstyle.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Luxstyle.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Luxstyle.nl

Heeft op 15 februari 2018 om 13:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hello Alinda,

We are sorry that you do not agree with the placement of this order. We do not send unsolicited shipments and it is not possible to place an order without accepting the terms. You have to press the Order button in the order process, before an order is confirmed and processed. The impact of pressing this button is explained upfront. The explanation also refers to our Terms and Conditions.

In previous email communication, you informed us that you have sent the goods back to us.

Unfortunately, since we did not receive the goods, nor a receipt with tracking information, we cannot close the invoice without payment.

We can ship a new set after payment out of courtesy.

Alle klachten die gemeld zijn door Aliindaa