Klacht: Niets besteld

op 23 december 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik een pakket ontvangen van LuxStyle, maar dit heb ik nooit besteld. Na heen en weer gemaild te hebben, had ik nooit meer wat gehoord van het bedrijf. Nu opeens ontvang ik een brief van IO International Collections dat ik een bedrag van 40 euro moet betalen binnen 96 uur. Ik heb hier hier heen gemaild met de reden dat ik nooit wat heb besteld en dat ik niet ga betalen, omdat er geen geldige overeenkomst is. Nu hebben ze mij terug gemaild, dat ik gewoon moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze stoppen met mij lastig te vallen, want ik ga niet betalen. Ik heb niets besteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aliindaa