Klacht: Niet werkende achtbaan

op 27 juli 2016 over Walibi Holland in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren was ik met mijn gezin in Walibi en de achtbaan, welke vroeger de Superman was, heeft het de hele dag niet gedaan! Je betaalt genoeg voor je kaartjes, dan behoord alles toch gewoon te werken. Als je vroeg wanneer de achtbaan weer open ging kreeg je alleen te horen “we zijn ermee bezig”.

Gewenste Oplossing:

Als je in zo'n duur park bent hoort alles te werken!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Walibi Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Walibi Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilya Cohen