Klacht: niet van het abonnement af kunnen komen

op 16 oktober 2016 over Splendid club in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een proefabonnement afgesloten en nu kom ik er niet meer van af… Het zou na 4 pakketten vanzelf stoppen, maar nu krijg ik betaalherinneringen en brieven over deurwaarders… Ik kan ze niet bereiken… Kan geen mailadres van ze vinden en ook telefonisch zijn ze nooit bereikbaar…

Gewenste Oplossing:

Als ik van ze af ben...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Splendid club

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Splendid club nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mika2014