Klacht: Niet tevreden!!

op 31 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eind april wat spullen besteld bij wish, maar nooit ontvangen er staat tussen 5mei en 17 mei 2020. Ik heb nog niks ontvangen. Ik betaling had ik achteraf maar zolang ik mijn spullen niet heb zal ik het ook niet betalen. De eerste keer en laatste keer dat ik wat bestel bij wish super slechte service!!

Gewenste Oplossing:

Pas als ik de spullen heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fouzz