Klacht: Niet te openen blik

op 29 mei 2020 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Blik kippensoep is niet open te krijgen.Niet met de trek beugel en ook niet met een blikopener.Uiteindelijk kregen we het blik met een schok een klein stukje open,waarbij er een golf soep over het aanrecht vloog en gedeeltelijk op de trui van mijn man terecht kwam.

Gewenste Oplossing:

Als een blik soep op de normale manier opengaat ben ik heel tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vliegende hond