Klacht: Niet te geloven

op 10 oktober 2016 over Volta in de categorie CV Ketels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Krijg een brief waar in staat dat al eerder een brief is verzonden. Bel ik op omdat ik die nooit heb gekregen, neemt de receptie op en schakelt me door. Echter neemt er niemand op, half uur aan de lijn heb ik het maar opgegeven. Gelijk daarna weer gebeld, weer doorgeschakeld en weer neemt niemand op, na 10 minuten hoop opgegeven. 40 belminuten kwijt van de 100 die ik er per maand heb…

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat volta mij terug belt en dat ze zich verontschuldigingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Volta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Volta in behandeling genomen

Bericht van Volta

2 jaren geleden - Beste Kelly van Wanrooij, wij gaan zeker contact met je opnemen. Hierbij alvast onze welgemeende excuses voor het lange wachten.

Alle klachten die gemeld zijn door kiara1497