Klacht: niet te bereiken dus geld kwijt… dus oplichting

op 07 oktober 2017 over FreeSee TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 1 Antenna besteld maar er is voor 2 antennaas geld afgeschreven ,,dus ik heb alles geprobeert maar ze zijn niet te bereiken en geven ook geen antwoord terug hierover via de support..71 euro kwijt en totaal geen kans ..en als ik de revieuws heb gelezen dan zijn er een heleboel mensen geflest..deze reclame over een adapter aan de zijlijn van FACEBOOK.dus facebook verdient hieraan en is daardoor medeschulig aan MIJN GELD kwijt zijn …Het gaat hier om FREESEETV adapter

Gewenste Oplossing:

verwijder deze oplichters op facebook en stel ze in ieder geval aansprakelijk.
Ik ga proberen of ik KASSA in kan schakelen hierover.

Alle klachten die gemeld zijn door aaddekramer@outlook.com