Klacht: Niet-serieuze leden

op 23 juli 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zijn zoveel niet-serieuze leden op Badoo. Doe daar alsjeblieft wat aan. Ik word geliked en als ik daarop reageer hoor ik gewoon niets meer van ze. Er zijn ook veel leden getrouwd of zitten in een “ingewikkelde” relatie. Zulke gasten horen hier ook niet thuis. Ze verpesten het voor diegene die WEL serieus zijn. Ik hoop serieus iets van Lexa te horen want ik kan wel een klacht indienen maar als ik daar geen reactie op krijg van jullie heb ik ook daar zo mijn bedenkingen over.

Gewenste Oplossing:

Niets positiefs helaas. Doe daar iets aan!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Griek