Klacht: Niet op tijd.

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

twee dagen geleden een dynamo besteld. Zou binnen twee dagen in huis zijn. Krijg na twee dagen, dat hij is afgeleverd bij transporteur. Gaat dus niet op tijd komen, wat pijnlijk is, gezien ik nu zonder auto zit.

Het chat programma lijkt een automatisch programma, dat alleen maar sorry kan ‘chatten’ Nu pas op deze site gezien dat er zoooo veel klachten zijn, en heb spijt dat ik hier iets besteld heb, voor tamelijk veel geld. Nu maar afwachten of het bestelde artikel daadwerkelijk geleverd wordt, en van de beloofde kwaliteit is.

Gewenste Oplossing:

Tevreden wordt ik niet meer, gezien ik door deze actie waarschijnlijk ook het weeken zonder auto ben, en dit erg lastig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AlweerEenPaginaWaarGeenNormaleGebruikernaamAanTeMakenIs