Klacht: niet op komen dagen

op 01 augustus 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou 31 juli 2017 Tussen 14:00 en 18:00 een pakketje ontvangen van dhl hij is nooit langsgeweest en nu staat er dat ik niet thuis was. Maar dat was ik wel want ik ben al de hele dag thuis en ook heb ik geen kaartje gehad in de brievenbus.

Gewenste Oplossing:

zo snel mogelijke bezorging.
en de bezorger op zijn kop geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 01 augustus 2017 om 14:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht.
Onze excuses dat het leveren gisteren niet is gegaan zoals dit had gemoeten. Ik zie dat we uw pakket vandaag bij de buren hebben geleverd. We gaan dit wel intern opnemen met de chauffeur waarom hij deze melding heeft gemaakt. We hopen dat dit niet meer zal voorkomen.
Met vriendelijke groet,
Lea
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Diann1912