Klacht: Niet ontvangen van brieven en tijdschriften op 2 augustus 2016

op 25 augustus 2016 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dinsdag 2 augustus is de bezorger van Sannd niet langs gekomen. Two enveloppen van de ING Bank en een tijdschrift van The New Yorker zijn niet ontvangen. ING Bank heeft mij bevestigt dat de twee enveloppen zijn wel gestuurd om bij mij op 2 augustus te arriveren. De medewerker van de bank heeft mij vertelt dat de bank krijgt regelmatig klachten over de bezorging van Sannd. Vandaag dinsdag 23 augustus is de Sannd bezorger ook niet gekomen. Ik heb mijn New Yorker tijdschrift niet ontbangen

Gewenste Oplossing:

Een bezorging van Sannd die even zo goed is als die van Post nl.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sandd over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sandd in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sandd een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sandd

Heeft op 25 augustus 2016 om 10:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door korenwolf46