Klacht: Niet ontvangen Mei nummer

op 26 mei 2016 over Readers Digest Nederland in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is nu 26 mei en ik heb nog steeds het meinummer niet ontvangen. Hierover al 3 weken geleden gebeld en de toezegging gekregen dat hij die week of de week daarop geleverd zou worden. Ook ik heb een aanmaning gehad voor het abonnementsgeld wat ik al betaald had ,hierover ook telefonisch contact gehad, problemen met nieuw systeem en dit was ook weer de reden voor het niet of veel te laat leveren van het meinummer

Gewenste Oplossing:

Normaal de inhoud

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Readers Digest Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Readers Digest Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cindy1944