Klacht: Niet ontvangen, bezorger na jaren trouwe dienst aan de kant gezet

op 07 juni 2021 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen onze super trouwe bezorgen geappt omdat onze krant niet was bezorgt. Hij had zelf ook naar de Telegraaf gebeld waarom ze niet waren bezorgt. Krijgt hij te horen dat dat ze vergeten waren te melden dat hij ontslag zou omdat er een reorganisatie heeft plaats gevonden. DUS ZO GAAT KENNELIJK DE TELEGRAAF MET MENSEN OM. Ik vindt dit meer dan schandalig en zeg daarom per direct mijn contract op, ook omdat ik nog geen krent heb ontvangen. Kennelijk gooien jullie oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. Ik ben enorm teleur gesteld in de organisatie.

Gewenste Oplossing:

Als de bezorger genoegdoening is gedaan en deze tevreden over jullie kan zijn, eerder niet!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telegraaf

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telegraaf nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RiniedeLeeuw