Klacht: Niet nakomen van beloftes

op 14 juni 2016 over NTI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nti staat voor flexibel thuis studeren op eigen tempo. Niks is minder waar…begonnen in september 2015 met de HBO opleiding Bedrijfskunde MER. Uiteindelijk 3 weken terug alle opdrachten met een voldoende af kunnen ronden behalve de laatste portfolio opdracht 1.3.

Deze werd maandelijks uitgesteld en ik zit nu met het probleem dat ik nog steeds op de opdracht wacht terwijl er vertelt is tegen mij dat de opdracht 10 juni 2016 zeker te weten klaar zou staan, op dit moment wacht ik nog steeds. Ik heb de laatste maand dagelijks contact gehad met het NTI en ik word er niet bepaald wijzer van. ”De opleidingscoördinator moet er naar kijken, deze is dagelijks aanwezig maar een reactie verneem ik totaal niet en van de mentoren ook niks(niks ten nadele van hen).

Ik was erg te spreken over het NTI, maar dit is erg slecht. Helemaal voor het hoge bedrag wat je maandelijks van je rekening af kan halen.

NTI, nooit meer!

Gewenste Oplossing:

Als de opdracht online komt te staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar NTI over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Nickssss