Klacht: Niet nakomen AFSPRAAK

op 15 juli 2011 over Homeshopper in de categorie Internetshops - Huishoudelijke artikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 4 artikelen besteld waarvan 1 verrekijker 25 juni 2011 kreeg ik tehoren als ik direct betaald dat dit zeker voor 10 juli zal ontvangen (vakantie)Tot nu toe nog niks ontvangen en voor wie de kijker bestemd was is 10 juli vertrokken .Regelmatig 09000106 gebeld steeds andere Het zijn alleen maar loze beloften .Ik hoop toch wel dat ik de spullen alsnog krijgt ,want mijn geld krijg ik niet terug Bellen doe ik niet meer ,wordt gewoon in de wacht gezet en verbinding wordt verbroken(onbeschoft),ik zit wel met de telefoonkosten

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelde artikelen zo spoedig kan ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door Welkom04