Klacht: Niet na gekomen aan de afspraak

op 07 mei 2017 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 5.April.2017 nieuw contract alles in een voor een jaar aangesloten bij telefort in die afsprak moet de ingang datum van de internet start op 5.5.2017 zo dat ik niet zonder internet thuis zitten !!.
giestern op 05.mai 2017 ik heb contact met de klant service van telefort op genomen om te vragen of mij internet nog op tijd wordt aangesloten!, na heel lang tijd moet ik wachten op de lijn waar ik 0900Bel ik kreeg te horen dat de moenteur na twee weken kan eerst het internet bij thuis aansluten!! Ik vind het erg belachlijk afspraak van telefort. …
Door de onbetrawpaar afspraak met telefort ik zit wel opdit moment zonder internet en zonder tv!!!

Gewenste Oplossing:

!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roro .H