Klacht: niet met fijn gevoel gezocht wat ik nodig had

op 01 juli 2017 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We kwamen binnen met me moeder en twee zusjes een een personeel bleef maar staren naar ons en daar kan ik niet tegen dus ik bleef ook naar haar toe staren en toen kwam waarschijnlijk de hoofd uit de magazijn en toen volgde een personeel ons met de ogen en uiteindelijk toen we bij de kassa zei me moeder van waarom blijf je ons staren en toen zei de hoofd achter de kassa van ja je staarde naar mij en ik zo wordt diefstal gedaan maar ik keek de kant op van de personeel die al naar me keek het was heel onprettig en in plaats van dat ze het zo gingen handelen kon het ook op een andere manier KLANT IS TOCH DE KONING bij blokker+tuin vierhavenstraat niet dus ze zijn zeker niet vriendelijk

Gewenste Oplossing:

Alleen vandaag was ik niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AtalE