Klacht: niet meedenken over een oplossing voor mijn abonnement

op 07 augustus 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een zaterdagabonnement voor het AD, Regio Rotterdam. Bij het afsluiten hiervan heb ik niet goed genoeg geluisterd. Ik heb wél de einddatum gehoord (7 juni) maar niet het jaartal (2020) en dit heb ik later ook niet goed teruggelezen. Ik weet het, allemaal mijn schuld.
Nu ben ik sinds kort werkeloos en eigenlijk kan ik die krant niet meer betalen; ik heb u dus gevraagd met mij mee te denken over een oplossing, zoals bijvoorbeeld al in 2018 (of liefst nog eerder) het abonnement te ontbinden. Helaas is daar niet op in gegaan. En IK KAN DE KRANT ECHT NIET MEER BETALEN. Het heeft dus niets te maken met onwil, geen sprake van. Maar als u mij toch dwingt me aan het contract te houden, sta ik niet voor de gevolgen in. Ik hoop dat u mij alsnog tegemoet wilt komen.
Bij voorbaat dank en vriendelijke groet,
Hans Visser
Waalstraat 3
2991 AL Barendrecht

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als u mij tegemoet komt in mijn verzoek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henny Visser