Klacht: Niet leveren van bestelling

op 22 mei 2020 over Blush Fashionstore in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bedrijf blijft op Facebook reclame maken van producten die ze helemaal niet kunnen leveren . Bestellingen worden steeds vooruit geschoven . Negatieve reacties van klanten worden direct verwijderd van Facebook . Je wordt zelfs geblokkeerd zodat je geen reacties meer kan achterlaten of berichten op messenger . Rond uit schandalig . In de tussentijd geen kleding ontvangen

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn kleding geleverd krijg of per direct mijn geld terug !

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blush Fashionstore

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blush Fashionstore nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maaike Scholz