Klacht: Niet leveren bij volle spaarkaart

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een volle spaarkaart voor de max verstappen raceauto, deze had ik mijn zoon beloofd. Nu is die echter uitverkocht terwijl mijn supermarkt expliciet aangaf dat sparen tot 1 okt nog kon. Ik vind dit ronduit schandalig. Bij andere supermarkten krijg je altijd waar je voor spaart als je maar binnen de termijn bent. Ik vind dit valse klantenbinding.
De geboden compensatie, het maken van kans op een gesigneerde cap (nergens staat hoeveel caps er worden verloot) vind ik geen gelijkwaardig alternatief.

Gewenste Oplossing:

Als Jumbo een dergelijke actie verzint dient ze zorg te dragen voor voldoende actieartikelen, in dit geval de speelgoed raceauto. Ik ben tevreden indien Jumbo mijn zoon een andere speelgoed modelauto aanbiedt van vergelijkbaar formaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daan de B