Klacht: Niet leveren

op 21 mei 2017 over Karssen in de categorie Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In april een agenda besteld en betaald zoals moet.
2 weken geleden gebeld waar de agenda bleef want op me mail werd niet gereageerd.
Man aan de telefoon zei ik bel u over 10 min terug want moet het even na kijken.
2 uur later zelf maar weer gebeld want die man had dus niet terug gebeld.
Telefoon werd niet opgenomen maar na aantal achter elkaar gebeld te hebben zei de man weer ow nee dat was ik niet die u aan de telefoon heb gehad maar ik zit nu in de auto ik bel je wel terug.
Toen ik zei dat hun referenties niet goed waren op internet en ik er een hard hoofd in had of de agenda nog kreeg zei hij verbaasd te zijn want die verhalen klopte niet. Naar een paar minuten belde hij terug en zei de agenda was niet leverbaar maar hij word volgende week naar je verstuurd. Nu inmiddels weer 3 weken verder en nog geen agenda.

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug krijg want wil met dit bedrijf geen zaken meer doen.

Bericht van Karssen

11 maanden geleden - geachte mevrouw Smit, volgens onze gegevens is het bedrag op 31 mei 2017 aan u terugbetaald. mocht dit niet het geval zijn, graag een reactie met vriendelijke groet karssen office

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Karssen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Csmit90