Klacht: Niet leveren

op 30 juli 2015 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dhl,

Klik hier om uw bestelling met Track & Trace te volgen. Als ik daar op druk staat er dat mijn pakketje bezorgt is en thuis afgeleverd maar thuis hebben wij niks ontvangen, ik wacht al tijdje op mijn pakketje en nu dit weer… Ook bij buren niks af geleverd en geen briefje dat het bij de buren afgeleverd is..

Gewenste Oplossing:

Als ik vandaag me pakketje nog heb waar ik al lang op wacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 30 juli 2015 om 14:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Guylian,

Wat naar dat uw langverwachte pakket niet bij u bezorgd is. Ik kan helaas op uw adresgegevens geen recente zendingen traceren. Ik vermoed daarom dat de verzender uw pakket misschien naar een verkeerd adres heeft gestuurd.

Kunt u ons het traceernummer van uw zending e-mailen op [email protected] onder vermelding van klachtnummer 455768? Dan kunnen wij uw zending voor u nakijken.

Wij kijken uit naar uw bericht.

Met vriendelijke groet,
David

Alle klachten die gemeld zijn door Guylian