Klacht: Niet leverbare artikelen

op 17 juni 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het komt steeds meer voor dat Jumbo artikelen uit het assortiment haalt of zo nodig moet boycotten i.v.m een paar centen. Het begint zodanig irritant te worden dat ze mij als klant kwijt zijn! Als ik elke week moet horen dat iets er weer niet is…..pfff…nee bedankt…ga wel naar een ander, ben er klaar mee!!

Gewenste Oplossing:

Zorg gewoon dat de produkten leverbaar zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kira2008