Klacht: niet kunnen spelen

op 09 april 2017 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

spel laadt. krijg te lezen dat ze probleem hebben met t opslaan . dan moet ik pagina verversen maar krijg dan weer t zelfde te lezen. Heb 6 x mail gestuurd naar zynga in t engels Krijg netjes antwoord maar ze doen er niets aan, krijg links gestuurd waar ik niets aan heb, nu alle gegevens teruggestuurd over mijn verbinding, maar wil gewoon kunnen spelen. Dit is al van 30 maart zo.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon weer Farmville2 kan spelen , via Zynga of facebook, dat maakt me niet uit. IK WIL SPELEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annelies200