Klacht: niet komen opdagen op Uw afspraak woensdag 18 -12-2019

C00026894 op 19 december 2019 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Woensdag 18 – 12-2019 had ik Mw.a m jubithana-stredo elisabeth musch erf 12 2907 eg een afspraak met een vakman van u hij zou verschijnen om tussen 13.00 en 15.00 Wij bleven binnen wachten geen afmelding of ook niet komen opdagen.Na een belletje van mij om te vragen wat de reden is van niet komen opdagen zei uw personeel is mij niet bekend er staat hier niks genoteerd. Wel zie ih hier een nieuwe afspraak 23e as staan maar hoorde ook geen tijd en ik vond het niet kunnen vanaf 13 -12- 2019 geen mogelijkheid om te douchen alleen cowboydouche wat erg triest is ik ben verzkerd bij u voor reparaties
maar goed in teken bezwaar aan voor deze voor mij een trieste behandeling behandeling groeten astrid

Gewenste Oplossing:

al het zsm gemaakt gerepareerd kan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C00026894