Klacht: Niet komen opdagen

op 19 februari 2018 over Bonarius Verwarming in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een ontzettend slecht bedrijf zijn jullie!
Vanaf 5 uur vanmiddag word er beloofd iemand langs komt. Ik zit zonder warm water en Kachel in de kou. Om kwart voor 10 bel ik op om te vragen of er nog iemand komt, er word gezegd ja mevrouw 100 procent dat die nog komt alleen ze lopen wat uit!!!
Bel ik om kwart over 11 krijg ik een calimiteiten survice die me vertelt niemand meer komt morgen de eerste ben!!! Ik ben ontzettend kwaad hierover want er word niks terug gekoppeld!!! Bedankt bonarius.

Gewenste Oplossing:

Heel snel een monteur die komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bonarius Verwarming

Reactie van de melder van de klacht Puck met ck

9 maanden geleden - Ik ben netjes te woord gestaan. Vriendelijke dame aan de lijn die dit netjes probeerd op te lossen. Vanmiddag komt de monteur

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bonarius Verwarming nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Puck met ck