Klacht: Niet klantvriendelijk

Lauramilder op 06 maart 2018 over Mycom in de categorie Internetshops - Computers en accessoires

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik belde 10 minuten voor sluitingstijd en omdat ze gingen sluiten, wouden ze me niet helpen. Ze kijken morgen pas naar mijn opmerking. De laptop zou bezorgd worden vandaag en dit is beloofd maar is niet bezorgd en ze kijken morgen pas waarom. Terwijl ik de laptop morgen nodig heb en dit heb ik aangegeven.

Gewenste Oplossing:

Als ik teruggebeld word en de laptop zoals beloofd vandaag bezorgd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Mycom in behandeling genomen

Bericht van Mycom

4 jaren geleden - Beste Laura, Je klacht was helaas aan onze aandacht ontsnapt, ik zie dat de order inmiddels is afgerond, kan ik nog iets voor je betekenen Of is alles uiteindelijk naar tevredenheid opgelost Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Robert l MyCom WebCare

Alle klachten die gemeld zijn door