Klacht: Niet klantvriendelijk

op 12 augustus 2017 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond aan een andere kassa want het was druk toen liep ik naar de info balie en vroeg om een pakje sigaretten dan rekende ik die bij die andere kassa af toen zei ze geiriteerd en IK MAG GEEN PAKJES MEERGEVEN en ging meteen door met haar werk zonder enig uitleg dit was op 12-8-17 17:00 uur 17:30 uur een blond meisje

Gewenste Oplossing:

Als u haar confronteerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petraleo